Fil directe

Fil directe amb l’Alcaldessa

Actualment, les noves tecnologies ens donen l’oportunitat d’establir nous canals de contacte entre la ciutadania i els gestors municipals.

Amb aquest esperit neix aquesta secció de la pàgina web municipal, amb voluntat que tothom qui ho desitgi es posi en contacte directament amb mi, potenciant així la vostra participació en la presa de decisions municipals.

Des d’aquí, em podeu fer arribar, a la meva bústia personal, les vostres sol·licituds, comentaris, queixes i/o suggeriments.

Estem convençuts que el desenvolupament local només és possible amb la participació i la complicitat de tots els veïns i veïnes que formem part del municipi.

Gràcies per ajudar-nos!

M.Dolors Guàrdia Gasull

Alcaldessa

Nota: Les dades que ens proporcioneu seran incorporades a un fitxer de l’Ajuntament de la Tallada d’Empordà creat amb l’objectiu d’atendre les consultes, els suggeriments i les propostes dels ciutadans. No es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres persones. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, i adreçar-vos a l’Àrea de Participació Ciutadana o directament a l’Alcaldia d’aquest Ajuntament.