Alcaldia

 

imageBenvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de la Tallada d’Empordà, un municipi format pels pobles de Canet, la Tallada, Marenyà i Tor.

El nostre municipi està situat al cor de l’Empordanet, a la plana del Baix Ter. Disposem d’un ric patrimoni històric, cultural i natural amb nombroses rutes que connecten l’Aspre (zona de secà) i el Pla (zona de regadiu).

Des d’aquest espai virtual, esperem poder-vos oferir la informació relativa al nostre municipi, tant per als veïns i veïnes com per a totes aquelles persones que ens vulgueu conèixer i visitar.

Dir-vos que, en els propers quatre anys, continuarem amb el lema “l’Ajuntament de les persones” i per això ens proposem una acció de govern centrada en les necessitats i els volers dels veïns i veïnes i, a partir d’aquests, construir la política municipal. Així doncs, l’essència del nostre programa és atendre totes les persones i obtenir els recursos necessaris que ho han de fer possible. Tenim un full de ruta estructurat en 4 grans àrees: les persones dels quatre pobles, l’economia i l’administració municipal, la planificació urbanística i l’habitatge, l’agricultura i el medi ambient.

Des de l’Ajuntament treballarem per materialitzar els projectes que han de permetre que viure als nostres quatre pobles ens agradi i ens permeti desenvolupar-nos-hi personalment i professionalment. Per això, necessitem la vostra ajuda, participació i col·laboració.

Així doncs, treballarem amb la ferma voluntat de servir-vos des de la proximitat i oferint-vos serveis propers amb vocació de resoldre les necessitats que se’ns presentin.

I tot això, aplicant els principis de transparència, bon govern i govern obert com a fonaments bàsics per configurar un sistema de relació interactiu entre l’ajuntament i la ciutadania.

Amb plena disposició i il·lusió per servir-vos, us saludo ben cordialment,

Maria Dolors Guàrdia Gasull

Línia directa:  alcaldia@latallada.cat