Alcaldia

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de la Tallada d’Empordà, un espai virtual, des del qual esperem poder-vos oferir informació del nostre municipi, tant als veïns i veïnes com a totes aquelles persones que ens vulgueu conèixer i visitar.
El nostre municipi està format pels pobles de Canet, la Tallada, Marenyà i Tor. Està situat al cor de l’Empordanet, a la plana del Baix Ter i que podeu conèixer i recórrer tot seguint les nostres rutes tant de natura com d’història i patrimoni cultural.

Dir-vos que, el nostre Ajuntament és “l’Ajuntament de les persones” i per això la nostra acció de govern està centrada en els nostres veïns i veïnes i, a partir d’aquests, construïm la política municipal. Fruit dels coneixement aprofundit que proporciona l’experiència d’estar al capdavant de la gestió del municipal en la darrera legislatura i d’un treball intens i rigorós, hem estructurat la política municipal en 4 àrees: les persones i el seu benestar, la planificació urbanística i l’habitatge, l’agricultura, el medi ambient i l’entorn natural i el nostre model d’administració municipal.

L’Ajuntament és la Casa de la Vila i, per tant, la casa dels seus veïns i veïnes. I així, el nostre compromís és treballar amb la ferma voluntat de servir-vos des de la proximitat i oferint-vos serveis propers per resoldre les necessitats que se’ns presentin.

Amb plena disposició, il·lusió i compromís per encarar aquesta legislatura, us saludo ben cordialment,

Maria Dolors Guàrdia Gasull

Línia directa: alcaldia@latallada.cat